Har du en iPhone 8 Plus? Här är tillbehören du måste ha!

Har du eller ska du skaffa en iPhone 8 Plus? iPhone 8 Plus är en fantastisk telefon bara som den är, men den kan bli ännu bättre med några smarta och funktionella tillbehör. Här är de iPhone 8 plus tillbehör du bara måste ha för att komplettera din iPhone 8 Plus. Du kommer att fråga dig själv hur du har kunnat leva utan dem!

 

Skärmskydd av härdat glas

Du vill ju såklart ha det bästa möjliga skyddet för skärmen på din iPhone 8 Plus. Om du vill skydda din skärm ordentligt, kan ett skärmskydd av härdat glas vara att föredra. Skydd av härdat glas är i stort sett osynliga. De flesta har även en fettavvisande ytbehandling som gör att du slipper fingeravtryck och annan smuts på din skärm. Det är helt klart ett iPhone 8 Plus tillbehör du bara måste ha.

 

Bra hörlurar

Bra hörlurar med bra ljud är även det ett måste, i alla fall för de flesta av oss. Ibland vill man kunna njuta av en bra ljudbok, eller bara lyssna på sin favoritspellista. Då behöver man riktigt bra hörlurar. iPhone 8 Plus är kompatibel med Apple AirPods, som är trådlösa hörlurar. Om du vill ha vanliga hörlurar med sladd, är Baseus Encok Lightning ett bra val.

 

Fodral till dina AirPods

 

Ett bra och skyddande fodral till dina AirPods är alltid bra att ha, speciellt om du är ute och reser mycket. Då blir det även lättare att hålla koll på vart du har dem.

 

Laddningsplatta till iPhone 8 Plus och AirPods

En bra laddningsplatta är ju såklart ett måste när du har en iPhone 8 Plus med tillhörande AirPods. Letar du efter bra iPhone 8 Plus tillbehör till dig själv eller någon annan, är det här ett bra tips. Om du redan har en, kan det vara bra att ha en extra i till exempel sommarstugan eller liknande.

 

Smart plånboksfodral

Precis som till alla andra telefoner på marknaden, finns det en uppsjö av snygga plånboksfodral till din iPhone 8 Plus. Med ett plånboksfodral har du allt du behöver samlat på ett ställe. Plånboksfodral är både snygga och funktionella. De ger ett bra extra skydd till din telefon.

 

Ett skyddande skal

Om du inte tycker om plånboksfodralen, finns det massvis av snygga och skyddande skal du kan använda istället. De finns i alla möjliga tänkbara färger och mönster, så det finns alltid ett fodral för varje smak och stil.

 

 

Powerbank

Letar du efter bra iPhone 8 Plus tillbehör, måste du ha en ordentlig powerbank. Med en bra powerbank slipper du stressen och paniken som kan uppstå när du inte har tillgång till en laddare. Baseus New Energy portabel powerbank är en smart och smidig powerbank som fungerar lite som ett mobilskal. Du kopplar den bara till lightning-kontakten på din iPhone. Jämförd med många andra powerbanks på marknaden, är Baseus New Energy portabel powerbank liten och smidig.