Hur tjänar man mest pengar hemifrån

Det finns många sätt att tjäna pengar online. Men när du söker på Google ”Hur tjänar man pengar hemifrån”, så är det förvånande hur bristande resultatet är på riktiga metoder för att tjäna mest pengar, vare sig online eller off-line. Läs mer om att jobba hemifrån hos Cashninja.se. Visst, det finns artiklar om att använda bloggar för att tjäna pengar hemifrån, eller skriva artiklar om att tjäna pengar, sälja andra människors produkter som ett dotterbolag eller dina egna produkter, och också den enklaste vägen att gå, genom att tjäna pengar med AdSense annonsering.

Men inget av dessa sätt, använda så som alla andra använder dem, kommer göra dig rik. At kopiera alla andra där ute och deras bloggar kommer definitivt inte göra att du tjänar mest pengar.

Hur man tjänar mest pengar online handlar inte om att starta en blogg eller hemsida och tjäna några kronor varje gång någon klickar på en annons. Det handlar inte heller om att sälja produkter som ett dotterföretag eller ens som försäljare åt dina egna produkter. Visst kan du tjäna lite pengar på att göra alla dessa saker. Men det finns ingen chans att dessa sätt kommer producera en plötslig chans att tjäna väldigt mycket pengar. För att kunna tjäna som mest pengar online så är det viktigt att du närmar dig din strävan mot dina mål på ett affärsmässigt sätt. Vilket betyder att börja med en tydligt formulerad affärsplan med specifika mål och syften; från vilken du sen kan utveckla en tydlig strategi och taktik utformad för att lyckas med de pengatjänande syftena.

Målen och syftena som du har satt i din plan att tjäna pengar måste kvantifiera summan pengar som du vill uppnå inom en specifik tidsram. Att bara sätta ett vagt mål som att tjäna största möjliga summa pengar inom ett år eller en månad är inte tillräckligt. Du behöver vara mer specifik. Målet du sätter borde vara slutgiltigt och möjligt att fastställa; som till exempel ”jag vill tjäna en miljon dollar inom de närmsta 12 månaderna”. Om du vill göra målet lite högre går det också bra. Sikta mot att tjäna två miljoner dollar på ett år. Det är precist mål som du kan fokusera på. Om du inte når målet men får låt oss säga $300,000 så kan du utvärdera hur bra du lyckades. Du tjänade 30% av vad du försökte nå – men det i sig själv säger oss två saker. Det kan säga att du är på väg i rätt riktning och det berättar hur mycket kort du var för att nå framgång. Att ha kvantifierbara resultat på dina ansträngningar att tjäna pengar är mycket bättre än att inte kunna utvärdera hur det gick. Vilket skulle vara fallet ifall du bara hade sagt att du ville tjäna så mycket pengar som möjligt.

Hur vet du om du ”tjänar mesta möjliga summa pengar i hemmat”- om du inte hade ett index att mäta det mot? Det skulle tillochmed vara till en större hjälp att säga att du vill tjäna med pengar än du gjorde förra året, eller mer pengar än din pappa, eller mer pengar än någon annan framgångsrik person som du kan försöka tävla med eller försöka slå. Att ha en tydligt definierad och kvantifierbar summa pengar som du satt upp som mål för en specifik tidsperiod är ett sätt att mäta din framgång och det är också ett viktig diagnostiskt verktyg – det signalerar när du behöver göra något för att ta reda på vad som går fel.

När du har räknat ut ditt mål för summan pengar för låt oss säga ett år kan du sedan börja jobba med delmål och strategier att tjäna pengar på. Till exempel skulle du kunna bryta ner en miljon dollar till månadsmål. En förenklad version skulle vara att dela en miljon på tolv. Dock så är det väldigt svårt att gå från noll till hundra på en stående start. Därför behöver dina strategier kanske innehålla utgifter för marknadsföring och annat, och inte någon omsättning i de första månaderna. Därför behöver du ändra affärsplanen och sätta vinstmålen som minimala under de första månaderna. Tills du har produkter att sälja och kunder utanför dörren kommer du inte kunna tjäna några pengar alls. Därför handlar de första månaderna i företaget nödvändiga saker som att ha produkter på lager, eller ha leverantörer redo att leverera de produkter och tjänster som du vill sälja till kunderna när de köper något. Sen behöver du fokusera på att få betalande kunder att komma till din affär. De första månaderna behöver du generera handel. Det kommer vara svårt att sila ut köparna från tittarna. Hursomhelst, när du väl fått lite mer erfarenhet och lärt dig om online marknadsföringstekniker kommer du förstå hur man generar kvalificerade köpare till din affär i hemmet.

På internet involverar det första stegen att få produktleverantörer och det kan vara så enkelt som att registrera sig hos ClickBank och CPA nätverk. Om du är seriös med att tjäna så mycket pengar som möjligt direkt från början så är det bättre att helt enkelt glömma Google AdSense Att ge bort  kunder som kommer till din hemsida är kontraproduktivt. Det finns lite att tjäna på när du får några kronor som bäst från en betalande kund genom att leverera dem till ett annat företag. Det finns ingen anledning att du ska tjäna ören medan du hjälper någon annan att tjäna kronor. Istället för att göra någon annan rik behöver du fokusera direkt på hur du kan tjäna som mest pengar online under kortast möjligast tid. AdSense kan definitivt inte hjälpa dig med det.

Okej så vi går vidare till när du har en produkt att sälja som ett dotterbolag. På ett sätt så dotterbolagsmarknadsföring mycket enklare än att behöva skapa dina egna produkter. Inte bara att du kan börja sälja direkt – utan att ha ett produktutvecklingsstadie – du kan också undvika att förlora pengar när produkten blir mindre populär genom att byta till andra produkter. En försäljare är mycket mer värdefull än en produktutvecklare – om du inte uppfinner en mirakelprodukt. För produktionsfabriken spelar det lite roll vem produktutvecklaren var. Nu för tiden kan du också få återförsäljarrättigheter på produkter och märka dem som dina egna – precis som mataffärer har sina ”hus” märken.

Många, många år sedan på universitet skrev jag en marknadsföringsteori om ”marknadsföringskanaler och distributionssystem”. Dem som äger distributionssystemet äger kunderna. Med hjälp av internet kan även det lägsta online marknaderna bli distributionsmagneter – helt enkelt genom att ha webbtrafik på deras hemsida eller blogg. Att omvandla webb trafik till betalande kunder generar i sig självt pengar men det är inte det bästa sättet att tjäna mest pengar. Det behövs bara en ingrediens, och en viktig sådan. När du skapar trafik och den har blivit intäktsgenererande, borde det ha – eller behöver det ha – skapat en återkommande inkomstkälla. Det finns två källor till omsättning som du borde utveckla. Först är det har stamkunder. Det är det mycket enklare att sälja fler produkter till existerande kunder än det är till helt nya kunder. Därför bör du behandla dina kunder som ovanliga ädelstenar.

Hursomhelst så kommer din kundbas att minska. Alla företag lider av minskning av kunder över en längre tid. Det kan vara på grund av konkurrenter, förändring av smak, eller modeförändringar, eller helt enkelt för att kunder åldras och dör. Därför är det viktigt för alla företag att hela tiden skaffa nya kunder. Om takten på nya kunder är högre än minskningen av återkommande kunder så växer intäkterna och ditt företag kan bli hållbart. Så slappna inte av bara för att du ser att kundantalet ökar. Företagsekonomi måste också vara en del av ekvationen. Om du har glömt att faktumet att du ville tjäna så mycket pengar som möjligt är det viktigt at du behåller dina mål tydliga. Nåla fast dem på väggen framför dig, ha dem blinka framför dig på datorn varje morgon när du startar den.

Revisorer och ekonomer håller med om behovet av att skapa vinst och dem skulle antagligen rekommendera att titta över att utveckla en affärsplan där du kan optimera din omsättning. Utan att gå in för mycket på alla praktiska detaljer av företagsledning så är du seriös med att tjäna pengar måste du lära dig om att sätta priser, stordriftsfördelar, marknadsföring, revision och finnas. Pust – du förväntade dig inte det när du först ville starta företag, gjorde du!

Pengaförvaltning och företagsekonomi plus skatteredovisning och planering är alla viktiga delar av ”STORA PENGAR” bilden. Om du inte vill tjäna mest möjliga pengar kan du suboptimera. Vilket betyder att du nöjer dig med mindre. Om du vill tjäna mesta möjliga summa pengar så behöver du rulla upp ärmarna och sätta på dig tänkarhatten. Det betyder också att gå tillbaka till skolan och lära sig. Det betyder inte att få ett diplom eller en examen som säger att du har klarat några akademiska tester. Det enda testet som betyder något är nivån av summan pengar du tjänar jämfört med ditt mål. Du ser jag har inte föreslagit att du ska utvärdera dina förtjänster mot vad någon annan  tjänar.

Faktum är att dina förtjänster från din omsättning kan tillochmed vara mindre än vad någon annan tjänar men du kan fortfarande tjäna mer än dem i det långa loppet. Korttidsvinster kommer inte avgöra det långsiktiga finansiella resultatet. Till exempel en korttidsvinst maximering kan uppnås genom underprissättning. Ett klassiskt exempel av detta från erfarenhet är hur Citibank ändrade sin ränteprocent för att locka kunder – och sen när det var uppbundna höja räntorna på ett oaptitligt vis. Vad hände tillslut med Citibank? De förlorade kunder!

Nu till nådastöten hur man tjänar mest pengar online. När du har en livskraftig verksamhet med återkommande intäkter och en kundbas har du en säljbar tillgång. Du kan nu omvandla verksamhetsinkomst till förmögenhet – genom att sälja företaget. Eftersom att det inte finns tillräckligt mycket utrymme här till att gå in på detaljer hur borde det vara tillräckligt för dig att veta att människor köper företag som lönsamma för att skapa sig själva en inkomst. Generellt sätt så faller dessa människor i två kategorier. En är människor som inte har kunskapen att börja från botten eller så har det inte tid – så de vill ha en omedelbar ström av intäkter; vilket bara kan uppnås genom att köpa ett företag så som ditt kommer vara. Den andra typen av verksamhetsköpare är mer en investerare. De är också entreprenörer och kan se potentialen ditt företag har för dem att kunna förbättra eller att sammanföra med deras eget företag så att de får en högre platå att tjäna pengar ifrån.

Genom att sälja till någon av dessa två typer av köpare gör du ett uttag från din verksamhet och kommer därmed kunna vända framtida inkomster (som vi tidigare nämnt) till kapital – som get dig mer pengar än om du enbart hade fortsatt med verksamheten. Vad du gör med kapitalet du får kommer avgöra hur mycket pengar du slutligen kommer tjäna. Visst kommer det vara mycket mer pengar än om du bara skulle fortsatt bedriva verksamheten. Också genom att ta emot kapital vid försäljning av ditt företag är det lägre skatt på din vinst än om du har en inkomstström. Med god förhandsplanering – och detta innebär i början av din online-verksamhet – finns det metoder för att minimera förekomsten av skatt på din vinst, vilket ytterligare gör att du maximerar hur mycket pengar du kan tjäna. Att tjäna den största summan pengar handlar helt klart om vad som är resultatet efter skatt från din hela penga-tjänande-satsning.