Så får du bukt med dina hårproblem

Har ditt hår sitt eget liv? Kanske trasslar det ihop sig och är svårt att reda ut ordentligt? Är det tråkigt, matt och livlöst? Du känner säkert igen dig i någon av dessa punkter. Men du behöver inte oroa dig. Det finns ofta en bra och smidig lösning på just dina hårproblem.

Det kan vara något så enkelt som att bara byta ut din gamla hårborste mot en mer skonsam borste, som till exempel en Tangle Teezer.

 

Kanske ska du se över dina tvättrutiner? Använder du värmeverktyg ofta? Då kanske du ska försöka undvika dem så ofta det går.

Det kan till och med räcka att byta ut ditt gamla schampo och balsam mot något nytt av högre kvalitet.

Man får ju faktiskt det man betalar för, så var inte rädd för att lägga några extra kronor på att skaffa riktiga och kvalitativa produkter till din dagliga hårvård.

 

Stärk ditt hår med bra hårvårdsprodukter

 

I dag finns det oändliga mängder av stärkande och helande hårvårdsprodukter på marknaden. Vi är alla olika människor med olika behov. Detta gäller såklart även vårt hår.  Det finns en produkt för varje hårtyp och hårkvalitet.

Börja med att hitta ett bra schampo och ett bra balsam som passar just din hårtyp. När du har hittat ett schampo och ett balsam som passar dig, har du fått till en bra grund. Använd sedan olika oljor, inpackningar och andra leave in-produkter för att stärka håret ytterligare.

Gör du inget annat än att tvätta håret? Om du tycker att du har svårt att hålla ditt hår fräscht, kan det vara bra att använda ett torrschampo mellan tvättarna. Då håller dit hår sig fräscht längre, och du slipper tvätta det onödigt ofta. Att tvätta håret varje dag kan faktiskt göra stor skada på ditt hår. Tvätta ditt hår varannan eller var tredje dag i stället, så sliter du inte på det lika mycket. Det är här torrschampot verkligen kommer till nytta.

Bra hårvårdsprodukter i kombination med bra verktyg och borstar, som till exempel en Tangle Teezer, gör stor skillnad.
 

Bra borstar och verktyg gör stor skillnad

Med bra hårvårdsprodukter kommer du långt, men med bra verktyg och borstar kommer du ännu längre. Med dåliga borstar och verktyg kan du riskera att skada ditt hår och på så vis förvärra dina problem. Så se till att du alltid har tillgång till borstar och verktyg av hög kvalitet.

 

Om du har problem med trassligt och tovigt hår ska du prova Tangle Teezer. Tangle Teezer är en unik hårborste med en speciell typ av taggar. Taggarna är en patenterad teknologi som gör den här borsten unik. Taggarna är utformade på ett sätt som låter dem röra sig genom håret utan att de fastnar eller drar i trasslet. Tack vare dessa fantastiska borsttaggar kan du minska skadorna på ditt hår som en normal borste skulle orsaka.

Med hjälp av hårborste Tangle Teezer kan du få en skonsammare och behagligare borstning. Har du kanske ett barn som är riktigt hårömt? Då ska du verkligen skaffa en Tangle Teezer. Du hittar Tangle Teezer här: https://www.sephora.se/marken/tangle-teezer/